Välkommen till Seglarkläder.nu - kläder till sjöss!

 

Köpvillkor

Här har vi samlat allt som har med ditt köp att göra, som t.ex. ångerrätt, returer, leveranssätt, garantier och service. Seglarkläder.nu drivs av Källs Färg & Marin AB, Stockholm. Om det är något du undrar över får du gärna kontakta oss via telefon eller e-post.

Distansköplagen

Seglarkläder.nu följer lagen om distansavtal vilket innebär att du har 14 dagars ångerrätt "öppet köp" efter det att du mottagit varan. Du har alltid rätt att häva ditt köp om varan är slut. Ångerrätten gäller varor köpta på Internet. Ångerrätten gäller inte om varan varit använd, prislappar/taggar måste finnas kvar på plaggen. Vid retur betalar du själv returfrakten. Tänk på att spara alla kvitton och handlingar som transportören av varan lämnar till dig.

Kontakta alltid oss innan du returnerar varan och specificera vad du önskar returnera. När vi fått tillbaka varan och konstaterat att den inte är skadat betalar vi, tillbaka det beloppet du betalat.

Bytesrätt, reklamation och retur

Ångerrätt "öppet köp" gäller i 14 dagar från man hämtat ut paketet. Bytesrätt gäller i 30 dagar. Returfrakt och ev. emballage betalar du själv. Om varan är felaktig eller felexpedierad står vi för frakten och skickar tillbaka lämplig vara eller vidtar andra passande åtgärder. Under decembermånad har man ångerrätt "öppet köp" tom 10-januari.

Garantier och service

Bestämmelserna i konsumentköplagen gäller för alla våra varor så vida kunden inte är ett företag, då tillämpar vi köplagen. De innebär att du har rätt att reklamera en vara inom tre år, under förutsättning att varan var felaktig vid leveranstillfället. Vänta inte med att påtala felet.

Priser

Vi förbehåller oss rätten att när som helst och utan förvarning ändra priserna på våra produkter. I alla priser ingår moms med 25 procent.

Betalning

På Seglarkläder.nu kan du betala med Faktura och kort VISA/Mastercard via Klarna Checkout.  Betalar du via faktura tillkommer en fakturaavgift.

Leveranser

Seglarkläder.nu levererar i Sverige och Finland (Finland, 200:- fraktavgift). Frakten (i Sverige) är gratis på beställningar över 1000:-, annars är fraktkostnaden 49:-. Leveranstiden 2-4 arbetsdagar på varor som finns i lager.

Returadress

Ska du retunera en vara till oss är det alltid bäst att kontakta oss på:  [email protected] eller ring 08-6637777. Varan förpackas väl, eventuella transportskador på grund av bristfällig emballering debiteras dig som kund.  Returadressen är: Källs Färg & Marin AB, Kommendörsgatan 26, 114 48 STOCKHOLM. Var noga med att bifoga en kopia på fakturan alternativt ett följebrev med dina kontaktuppgifter.